Facilitati

La Terrablue, îți punem la dispoziție tot ce ai nevoie și îți dorești, pentru ca tu să te bucuri pe deplin de o vacanță tihnită în inima Deltei Dunării.

RESTAURANT CU MENIU VARIAT

De la delicatese pe bază de pește proaspăt, până la mâncăruri vegetariene sau inspirate din cele mai îndrăgite bucătării internaționale, la restaurantul Terrablue te poți bucura de o experiență culinară completă, diversificată, întotdeauna adaptată dorințelor tale.

Afla mai mult

PISCINĂ EXTERIOARĂ CU APĂ ÎNCĂLZITĂ PENTRU ADULȚI ȘI COPII

Răcoriți-vă și distrați-vă în zilele călduroase de vară la piscina exterioară privată, potrivită atât pentru adulți, cât și pentru copii. Indiferent dacă doriți să înotați sau să vă jucați în apă alături de cei mici, piscina noastră vă oferă o experiență relaxantă. Așadar, de ce să nu faceți o baie și să vă bucurați cu mic cu mare de soare?
Afla mai mult

BAR

Bucură-te de o băutură răcoritoare în zilele fierbinți ale verii sau începe-ți dimineața cu o cafea aromată. Barul nostru cuprinde o selecție variată de băuturi alcoolice și non-alcoolice pentru toate gusturile. De asemenea, ne mândrim cu o selecție atent gândită de vinuri, pe care le puteți savura atât la bar, cât și lângă preparatele oferite în restaurant pentru o experiență culinară desăvârșită.
Afla mai mult

EXCURSII CU BARCA

Barca din dreptul pontonului pensiunii te va duce într-o călătorie memorabilă. Pregătește-te să admiri unele dintre cele mai frumoase cadre naturale și să-ți umpli sufletul cu energia specială pe care doar în Delta Dunării o găsești!
Afla mai mult

PONTON ACOSTARE AMBARCATIUNI

Pontonul nostru de acostare oferă o locație convenabilă și sigură pentru ambarcațiunea ta.
Afla mai mult

MICROBUZ CARE ASIGURĂ TRANSPORTUL DE LA ȘI CĂTRE PLAJA DIN SULINA

Pentru a te bucura de soare și plajă într-un mod comod și fără griji, punem la dispoziție un microbuz ce asigură transportul între pensiunea noastră și plaja din Sulina, renumită pentru nisipul său fin și apa limpede.
Afla mai mult

MASINA DE TEREN / BARCA PENTRU TRANSPORT LA LOCURI DE PESCUIT

Pentru cei pasionați de pescuit, punem la dispoziție o mașină de teren și o barcă ce asigură transportul către cele mai bune locuri de pescuit.

BICICLETE PLIMBARI IN AER LIBER

Pentru cei care preferă să exploreze Sulina pe uscat, punem la dispoziție biciclete. Descoperă frumusețea peisajelor din jur și bucură-te de aerul curat al Deltei Dunării în timp ce faci o plimbare plină de aventură. Click aici și află despre câteva dintre obiectivele turistice din zonă.

SERVICII DE CURĂȚĂTORIE/ CĂLCĂTORIE LA CERERE

Grija pentru confortul tău este prioritatea noastră. De aceea, punem la dispoziție servicii de curățătorie și călcătorie la cerere, astfel încât să poți păstra hainele curate și proaspăt călcate pe durata sejurului tău.

ORGANIZARE EVENIMENTE

Organizăm evenimente memorabile într-un cadru deosebit, fie că este vorba despre o aniversare specială sau un team-building pentru echipa ta. Avem experiența și resursele necesare pentru a ne asigura că evenimentul tău este un succes și a-ți oferi momente de neuitat.

Afla mai mult