SC TERRAFORM SRL ( Pensiunea Terrablue) acorda o importanta deosebita in privinta confidențialitatii datelor dumneavoastră cu caracter personal, depunand in mod constant eforturile necesare pentru a se asigura ca prelucrarea de date efectuata respecta cerintele legale in acest domeniu.

In acest sens, prin prezenta politica, stabilim atat modul in care datele Dumneavoastra cu caracter personal vor fi procesate, drepturile pe care le aveti ca si persoana vizata dar si modul in care acestea vor fi protejate. Orice modificari efectuate in cadrul prezentei Politici de confidentialitate pot fi gasite daca vizitati website-ul nostru.

Politica de confidentialitate a fost elaborate in baza prevederilor Regulamentului (UE) 679/2016 al Parlamentului si al Consiliuliui European privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

 

Scopurile și temeiurile prelucrării

SC TERRAFORM SRL ( Pensiunea Terrablue) utilizează și prelucrează datele cu caracter personal în următoarele cazuri:

  • In cazul in care sunteti utilizator al paginii de internet pensiuneaterrablue.ro, proprietatea societății Terraform SRL;
  • In cazul in care solicitati o cerere de rezervare prin pagina de internet sau vă prezentați la recepția Pensiunii Terrablue, direct sau prin intermediul unei agenții de tursim sau alte site-uri specializate;
  • În cazul în care sunteți clienți ai Pensiunii Terrablue sau vizitatori sau împuterniciți ai acestora;
  • Pentru a prelua reclamatiile si/ sau sugestiile dumneavoastra si pentru a va raspunde in mod corespunzator;
  • Pentru a va contacta in eventualitatea oricaror situatii/ probleme aparute in prestarea serviciillor;
  • Pentru procesul de recrutare atunci cand exista posibilitatea aplicarii online pentru una dintre pozitiile deschise spre ocupare;

Utilizam datele cu caracter personal colectate de la dumneavoastră în momentul accesării Paginii de internet în scopul de a monitoriza traficul și pentru imbunatatirea continutului Site-ului.

Categoriile de date cu caracter personal care sunt prelucrate în acest context vizează ora și data accesării site-ului și adresa IP de la care a fost accesat site-ul.

Pentru persoanele care solicita informatii si oferte de la Pensiunea Terrablue, datele dumneavoastra cu caracter personal sunt utilizate pentru a va putea transmite cele solicitate. Totodată, datele sunt prelucrate pentru îndeplinirea scopurilor prevăzute în acest document: realizarea obligațiilor contractuale, gestionarea rezervărilor, procesarea plăților prin intermediul societăților partenere, promovarea și îmbunătățirea propriilor servicii turistice

Categoriile de date prelucrate în acest context sunt, în general, numele și prenumele dumneavoastră, adresa de e-mail, numărul de telefon, naționalitatea, precum și alte date pe care ni le comunicați în mod direct, de exemplu la momentul completării secțiunii de rezervare disponibilă pe Pagina de internet sau la recepția pensiunii.

Baza legală pe care se întemeiază această activitate de prelucrare a datelor este cea prevăzută de Regulamentul UE 679/2016.

Datele Dumneavoastra colectate pentru scopurile enumerate mai sus vor fi pastrate doar atat timp cat este necesar pentru a raspunde scopurilor pentru care au fost colectate respectiv 10 (zece) ani sau atat timp cat impune legea, ulterior urmand ca datele personale sa fie sterse ori transformate in date anonime, cu exceptia situatiei in care exista o dispozitie legala imperativa pentru a le pastra.

 

DREPTURILE DUMNEAVOASTRA IN CALITATE DE PERSOANA VIZATA 

Regulamentul nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (GDPR) confera mai multe drepturi persoanelor carora li se prelucreaza date personale. Pe toata durata in care datele personale sunt pastrate de catre SC TERRAFORM SRL., Dumneavoastra in calitate de persoana vizata aveti urmatoarele drepturi:

  • Dreptul de acces la datele dumneavoastra cu caracter personal;
  • Dreptul la rectificarea sau stergerea datelor personale;
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor;
  • Dreptul de a va opune prelucrarilor ulterioare.

Toate aceste drepturi pot sa fi exercitate printr-o cerere scrisa, semnata si datata, transmisa la sediul nostru sau la adresa de email administrator@pensiuneaterrablue.ro. Plangeri referitoare la prelucrarea datelor personale pot fi adresate Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

 

TRANSFERUL DE DATE

TERRAFORM SRL nu va transfera, vinde sau ofera la schimb datele Dumneavoastra catre terti pentru scopuri de marketing.

 

SECURITATEA DATELOR DUMNEAVOASTRA

TERRAFORM SRL  a luat masuri tehnice şi organizatorice pentru asigurarea unui nivel de protectie si de securitate adecvat in cadrul operatiunilor efectuate asupra datelor cu caracter personal prin limitarea accesului neautorizat, ori impotriva pierderii sau manipularii neautorizate a datelor. In plus, in acord cu evolutia tehnologiei in materie informatica, depunem eforturi continue in scopul adaptarii masurilor de securitate.

 

UTILIZAREA DATELOR PERSONALE

Vom utiliza datele personale numai pentru scopul în care au fost colectate. Vom păstra aceste informații pentru perioada de 10 ani. Accesul la datele personale este strict limitat personalului TERRAFORM SRL.

 

MODIFICĂRI/COMPLETARI ALE ACESTEI POLITICI

TERRAFORM SRL isi rezerva dreptul de a modifica aceasta politica unilateral ori de cate ori considera ca este nevoie si sau de exemplu în urma unor modificări legislative relevante. În cazul în care se fac modificări ale prezentei Politici, TERRAFORM SRL le va face cunoscute prin intermediul website-ului www.pensiuneaterrablue.ro. Încurajăm utilizatorii să verifice această pagină periodic pentru a fi informați despre ultimele noutăți în ceea ce privește Politica generala de confidențialitate.

 

DATE DE CONTACT

TERRAFORM SRL, Pensiunea Terrablue, oras Sulina, jud. Tulcea, Str.a-I-a, nr. 74.

Telefon: +40-754 02 88 00

Email: administrator@pensiuneaterrablue.ro