Povestea noastră

tihnă = liniște deplină; viață liniștită, lipsită de griji
Povestea noastră are în centrul ei starea ta de tihnă.

Terrablue, locul tău de vacanță din inima Deltei

Noi ți-am ascultat toate dorințele și am creat pentru tine Terrablue, locul de vacanță, din inima Deltei Dunării, în care tihna e la ea acasă.

Prioritățile noastre

CONFORTUL TĂU                   RELAXAREA TA                       STAREA TA DE BINE

Rezervă chiar acum sejurul tău liniștit și relaxant la Terrablue.

Răsfață-te cu delicatesele de la restaurantul nostru, călătorește cu barca în Deltă, stai la povești cu ai tăi pe terasa pensiunii sau urcă-te în mașina de teren și explorează împrejurimile. Descoperă lista de facilități pe care ți le punem la dispoziție pentru o vacanță completă în Sulina.

Sulina: istorie, obiective turistice, locuri interesante

Sulina, cea mai estică aşezare din România, a fost atestată documentar în anul 945, în timpul Imperiului Bizantin. Primele denumiri ale localităţii au fost Selina, Sollina, Salina sau Seline.

La mijlocul anilor 1800, Sulina era un sătuc plin de pescari şi piraţi răufăcători care prădau corăbiile şi încercau să intre pe acest braţ.

Farul din Sulina

Farul din Sulina avea rol de orientare a navelor de pe mare către gurile Dunării, pe timp de noapte.

Cimitirul din Sulina.

Pietrele funerare sunt o adevărată lecţie de istorie, iar epitafurile spun poveştile celor care şi-au găsit sfârşitul aici.

Cimitirul din Sulina este locul ideal unde să te laşi cuprins de farmecul legendelor ce dau culoare unui trecut cu iz cosmopolit. Istoria se împleteşte cu poveşti cu piraţi, prinţese şi îndrăgostiţi care sfârşesc tragic.